Wellcafe20apr23 21 kopie

WELL Café 
Performance is key!

Bij WELL draait alles rond 3 pijlers: Passie, Purpose & Performance.

En het liefst in deze specifieke volgorde. Het volgen van je passie, het vinden van je doel en pas dan focussen op de campagne en return.

Tijdens het volgende WELL Café draait het allemaal om het naar buiten brengen van jouw passie, waarden en identiteit. Het doel is om een meetbaar en glashelder doel te creëren dat zowel collega’s als klanten verbindt met jouw missie.

15 juni 2023

19:00

WELL
KNAPENSTRAAT 5, 8880 ROESELARE

Gratis

Meer over deze opleiding

Performance is key

Maar hoe zorg je ervoor dat je niet kopieerbaar bent en duurzaam resultaat boekt? En hoe zet je een effectieve campagne op, meetbaar en met een rendement? Deze vragen worden beantwoord tijdens deze editie van het WELL Café.

We hebben ook een speciale gast voor deze editie: studio Roger, onze digital partner in crime. Samen zullen we je haarfijn uitleggen hoe digitale strategie en performance hand in hand kunnen gaan.


Wat is een WELL Café?

Een WELL Café is een gratis event waar actuele marketingthema's aan bod komen, met de gezelligheid en ongedwongen sfeer van een café.

Sinds jaar en dag willen we ons netwerk inspireren. Daarom transfereren we ons bureau enkele keren per jaar om naar een echt café. Want met een glaasje in de hand, een netwerk vol business stamgasten en een sfeer vol inspiratie, maakt praten net iets makkelijker.

Programma

19:00: Ontvangst
19:30: Presentatie
20:30: Q&A
21:00: Food & drinks


WELL teamfoto 44 1

Inspirator en facilitator

Nic Vermaut, ondernemer en zaakvoerder van WELL Communications, communicatiebureau sinds 1999. Als marketing- en communicatiespecialist werkt Nic al meer dan twintig jaar strategische groeiplannen uit voor kmo's en ontwikkelde hij campagnes voor oa Heinz, IKEA, Cécémel, Goddeeris, Claessens, Mazda en vele andere. Daarnaast verzorgt hij heel vaak masterclasses, seminaries en presentaties voor beroepsfederaties, ondernemersnetwerken en hogescholen.

Schrijf je vandaag in en maak echt het verschil!

Ja, schrijf me in
Naar overzicht
Deel bericht