Hoog tijd om uit te zoomen

Je werkt elke dag met heel veel passie in je bedrijf, waardoor de marketing vaak maar op de tweede of derde plaats komt. Gevolg: De marketing valt stil. Of wordt altijd door een vrijwilliger uitgevoerd.

Heb je het gevoel dat er lukraak maar iets wordt gedaan?
Hoog tijd om uit te zoomen en te werken AAN je bedrijf in plaats van IN je bedrijf!

Inspiratiesessie marketing Nic Vermaut

Boek resultaat

Na een inspiratiesessie:

  1. Weet je of je op vandaag nog de juiste visie en strategie hebt om mee te kunnen in het steeds veranderde communicatielandschap.
  2. Heb je inzicht in hoe je op dit moment je klanten zo goed mogelijk kan ondersteunen.
  3. Lanceer je op de juiste manier en via het juiste netwerk een nieuw product.
  4. Krijg je online een beter en groter bereik.
  5. Zet je de juiste communicatiemiddelen in.

Waar lig jij wakker van?
Wat wil jij vastpakken?

Laat het ons weten en boek vandaag nog jouw inspiratiesessie met Nic.

1 UUR

WELL COMMUNICATIONS
KNAPENSTRAAT 5, 8800 ROESELARE

Geen drukke kantooromgeving, maar een inspirerende ruimte met zachte zetels, lekkere versgemalen koffie en steevast met ovenverse ontbijtkoeken in de ochtend. #WELL_come home.

GRATIS

GEEN VOORBEREIDING NODIG

Reserveer jouw gratis inspiratiesessie met Nic

Modern Startup Hiring Vacancy Linked In Post

Over Nic

Nic studeerde communicatie aan Howest en digital marketing aan Hogent en startte in 1999 WELL Communications op als fullservice communicatiebureau. Intussen is WELL geëvolueerd naar specialist in impactvolle strategie ontwikkeling voor ondernemers en KMO’s. Nic is sterk in connecting the dots om van hieruit het onbenut potentieel voor bedrijven te detecteren en om te zetten naar een future-proof strategie.

Intussen begeleidde Nic al honderden bedrijven met strategische groeiplannen en ontwikkelde hij campagnes voor KMO’s, grote bedrijven en multinationals zoals Heinz, IKEA, Cécémel, Saint-Gobain, Schwarzkopf en vele anderen.

Als marketing- en communicatiespecialist is Nic een veel gevraagd spreker voor VOKA, Etion, gastcolleges aan Hogescholen, beroepsfederaties en bedrijven.