Partnerships met kmo’s die willen groeien

WELL Nic Vanessa communicatiebureau

Voor kmo’s die duurzaam willen investeren in hun marketing & communicatie

WELL is een strategisch communicatiebureau voor kmo’s die duurzaam willen investeren in hun marketing & communicatie. Met duurzaam bedoelen we grondig nadenken over de marketingdoelstellingen, de juiste communicatie, vormgeving op maat en de nodige meetsystemen om samen te leren wat rendeert. WELL helpt kmo’s hun belangrijke marketingdoelstellingen realiseren en dat lukt alleen wanneer je ver genoeg vooruit kijkt.

Vanessa ronquetti WELL

“Onze dada ligt bij de ondernemers: van starters tot grote kmo’s die nood hebben aan sterke B2B-communicatie... we spreken dezelfde taal”

WELL

WELL focust op een moderne marketingmix, relevante marketing skills in huis, rendement & inzichten ipv buikgevoel.

Al sinds 1999 inspireren we kmo's met creatief en strategisch onderbouwde communicatie. We zijn best trots dat we nog steeds werken voor onze eerste drie klanten! Verwacht van ons héél wat ondersteuning bij jouw prioriteiten duidelijk stellen, een stappenplan die voor jou begrijpbaar en handelbaar is.

marketingstrategie team

“WELL Communications is voor URSA een absolute meerwaarde. Ze denken niet alleen strategisch mee, maar het team is erg proactief, transparant en professioneel.”

URSA mob

Tess Willems

Marketing & communicatie, URSA Benelux

We ontvangen je graag in ons salon

Geen drukke kantooromgeving, maar een inspirerende ruimte met zachte zetels, lekkere versgemalen koffie en steevast met ovenverse ontbijtkoeken in de ochtend. Kom vrijblijvend kennis maken of boek een gratis inspiratiesessie met Nic. #WELL_come home.

Contacteer ons

Inspiration newsletter

Ontvang maandelijks gratis inspiratie die jou echt vooruit helpt

Meer dan 100 ondernemers lieten zich al inspireren door onze nieuwsbrief.