Neem voorsprong in 2022 dankzij expertsessies

Even een open deur intrappen. 2021 was -weer- een vreemd jaar. Laat ons positief vooruit kijken naar 2022! Waarschijnlijk heb jij al wat goede voornemens. Of zoek je nog inspiratie? Met onze drie tips - én de expertsessies- ben jij alvast klaar om in 2022 te knallen!

Well inspiratiesessies 2022
WELL expertessies time is money

Tip 1: focus

Time is money, dat hoeven we jou als ondernemer niet uit te leggen.

Het is dus belangrijk om je tijd goed in te delen en efficiënt te besteden. OK, lijkt logisch niet? De stappen ernaar zijn dat ook. Breng in kaart wat jij en je collega's écht goed doen. Maar interessant (en confronterend 🤐) is om te noteren waar er (te) veel tijd in kruipt, zonder dat je goed weet wat het opbrengt. Wordt de marketing bijvoorbeeld door een Chinese vrijwilliger gedaan en heb je het gevoel dat er lukraak iets gedaan wordt? Dat horen we bij WELL élke dag én noemen we een tijdvreter.

Er kruipt véél tijd in maar de return on investment is vaag. Laat je op regelmatige tijdstippen omringen door experts via onze expertsessies. Zo kan jij focussen op waar je goed in bent: je eigen business.

WELL expertsessies marketingtrends

Tip 2: Volg de nieuwste marketingtrends

Marketing is een vak apart, vooral omdat we in een snel veranderende wereld leven. Ben jij nog mee met de laatste marketingtrends? Indien niet, geen schande, want het gaat allemaal heel snel en dat zal de komende jaren enkel in een extra versnelling komen. Toch is het belangrijk om bij te benen.

Maar al te vaak zien we campagnes zonder duidelijke doelstellingen of focus. Producten of diensten worden quasi door de strot van mensen geramd. Zo werkt het niet meer! In onze expertsessies ontdek je welke marketingtrends hot zijn in je sector én pas je ze, met onze begeleiding, vlot toe in je strategie voor 2022.

WELL expertsessies doelstellingen

Tip 3: Ga voor de lange termijn

"A goal without a plan, is just a wish", een eenvoudige slogan maar bittere ernst.

Laat die mooie plannen niet in één of andere schuif liggen maar zet ze om in concrete actiepunten.
Tijdens een expertsessie leggen we een duidelijk actieplan vast. We analyseren wat goed loopt en definiëren welke stappen genomen moeten worden om het rendement te verhogen. Vaak merken we dat kleine aanpassingen al een groot verschil maken.

Interesse? Boek dan een expertsessie

Dankzij de expertsessies ga je voortaan proactief aan de slag met marketing. Je krijgt meer inspiratie en inzichten in een materie die niet jouw core business is, maar wel cruciaal voor de groei van je bedrijf. Onze doorgewinterde expert Nic tilt zo samen met jou je marketing strategisch en structureel naar een hoger niveau.

Boek jouw expertsessie

Inspiration newsletter

Ontvang maandelijks gratis inspiratie die jou echt vooruit helpt

Meer dan 100 ondernemers lieten zich al inspireren door onze nieuwsbrief.