Leer hoe je best je communicatie en marketing aanpakt

Een uniek aanbod op maat van marketingmanagers en bedrijfsleiders die zelf de handen uit de mouwen willen steken op vlak van marketing.

WELLspiration days

Veel inspiratie, samen werken aan jouw bedrijf aan de hand van beproefde tools en methodieken en een uniek netwerkmoment.

WELL Marketingsessies

Als ondernemer of marketingmanager moet je voortdurend bijblijven om concurrentievoordeel te behouden.

Daarnaast is het een uitdaging  om te b..

WELL Café

We transfereren ons bureau een enkele keren per jaar om naar een echt café. Want met een glaasje in de hand, een netwerk vol business stamgasten en een sfeer..

Wellcafé 26

“Verwacht van ons héél wat ondersteuning bij jouw prioriteiten duidelijk stellen, een stappenplan die voor jou begrijpbaar en handelbaar is.”

Vanessa-Ronquetti-Managing-Partner

Vanessa Ronquetti

Managing partner

Nood aan keynote of seminarie?

Boek onze strateeg Nic voor seminaries, keynotes of webinars. Als marketing- en communicatiespecialist is Nic een veel gevraagd spreker voor VOKA, Etion, beroepsfederaties en bedrijven. Hij werkt al meer dan twintig jaar strategische groeiplannen uit voor KMO's en ontwikkelde campagnes voor o.a. Heinz, IKEA, Cécémel, Callebaut, Goddeeris, Claessens, Mazda, Nippon Shokubai en vele andere.

Contacteer ons WELL klanten Metis 1

“Heel goede evaluaties voor de Voka Lab Big data. Super fijn om te lezen dat de deelnemers zo'n hoge score gaven”

VOKA WELL

Anouk Andries

Voka West-Vlaanderen

Op zoek naar meer inspiratie?

Ga samen met Nic, onze marketingstrateeg, aan de slag. Tijdens deze 1u durende sessie leggen we een aantal blinde vlekken bloot en gaan we na waar jij vandaag op kan schakelen.

Boek een gratis sessie