Wellcafé 31

WELL Café
Impactvol ondernemen

Tijdens het WELL Café mag je achteruit leunen in de zetels, een glaasje drinken en je laten onderdompelen in heel wat inzichten om als ondernemer het verschil te maken en zo je bedrijf en werknemers te laten groeien.  
Het is een avond om even uit te zoomen en zaadjes te planten voor de toekomst. 

14 maart 2024

19:00

WELL
KNAPENSTRAAT 5, 8880 ROESELARE

Gratis

Meer over deze opleiding

Impactvol ondernemen

Als ondernemer heb je, meer dan overheden, de troeven in handen om de grote problemen en uitdagingen, waar we met zijn allen voor staan, actief aan te pakken. Dat doen we door impactvoller te ondernemen. Hoe? Dat kom je te weten tijdens dit WELL Café!
Nic biedt aan de hand van businesscases heel wat inzichten om als ondernemer het verschil te maken en zo je bedrijf en werknemers te laten groeien.

Zijn boek Wat Wel Werkt wordt als leidraad gebruikt voor die avond.

Heb jij zin om het verschil te maken? Dan mag je zeker niet ontbreken op dit WELL Café!


Programma

19:00: ontvangst
19:30: presentatie
20:30: Q&A
21:00: drinks

WELL teamfoto 44 1

Inspirator en facilitator

Nic Vermaut, ondernemer en zaakvoerder van WELL Communications, communicatiebureau sinds 1999. Als marketing- en communicatiespecialist werkt Nic al meer dan twintig jaar strategische groeiplannen uit voor kmo's en ontwikkelde hij campagnes voor oa Heinz, IKEA, Cécémel, Goddeeris, Claessens, Mazda en vele andere. Daarnaast verzorgt hij heel vaak masterclasses, seminaries en presentaties voor beroepsfederaties, ondernemersnetwerken en hogescholen.

Schrijf vandaag in en maak echt het verschil

Schrijf me in
Naar overzicht
Deel bericht