Elevator Pitch

WELLspiration Days
Elevator pitch

Een helder en consistent verhaal vormt de kern van een krachtig merk. Het trekt de juiste klanten aan en bevordert een positieve bedrijfscultuur. Bovendien vergemakkelijkt het efficiënte communicatie en creëert het blijvende impact.

Samen met je team gaan we een hele dag aan de slag in een inspirerende omgeving om aan de identiteit van jouw bedrijf te bouwen. In deze workshop gaan we gezamenlijk op zoek naar jouw unieke propositie en creëren we een helder beeld van:

- Corporate waarden

- Missie & visie

- Purpose


Na deze workshop gaan jullie naar huis met een duidelijk verhaal en een manifest dat de basis vormt voor je marketing- en salesverhaal.

WELL COMMUNICATIONS
Knapenstraat 5, 8880 ROESELARE

1905 EURO
(OF VIA KMO-PORTEFEUILLE SLECHTS 1333,50)

Meer over deze opleiding

Schrijf jullie in voor een impactvolle pitchdag

Programma

  • 08:30 - Ontvangst met ontbijt
  • 09:00 - Audit en helikopterview
  • 11:00 - Waarden oefening
  • 12:00 - Lunch
  • 13:00 - Missie en Visie
  • 16:00 - Purpose en Manifest
  • 18:00 - Afsluiting
Nic en Vanessa

Inspiratoren en facilitators

Nic Vermaut, ondernemer en zaakvoerder van WELL Communications, communicatiebureau sinds 1999. Als marketing- en communicatiespecialist werkt Nic al méér dan twintig jaar strategische groeiplannen uit voor kmo's en ontwikkelde hij campagnes voor oa Heinz, IKEA, Cécémel, Goddeeris, Claessens, Mazda en vele andere. Daarnaast verzorgt hij heel vaak masterclasses, seminaries en presentaties voor beroepsfederaties, ondernemersnetwerken en hogescholen.

Vanessa Ronquetti staat sinds 2006 aan de zijde van Nic en is CEO van WELL. Ze ondersteunde reeds honderden bedrijven bij hun marketing en communicatie. Transitie is geen onbekend begrip voor haar, zowel op business vlak maar ook persoonlijk vlak.

Schrijf je vandaag in en maak écht het verschil!

Naar overzicht
Deel bericht